Webwinkel Misseke's Hobbyhuisje

Welkom op Webwinkel Misseke's Hobbyhuisje

Welkom Gast! Misschien wil je jezelf aanmelden?

Hier verkoop ik mijn zelfgemaakte spulletjes.

Dit kunnen kaarten zijn of andere papierknutsels, kralenkettingen of gehaakte spulletjes.

Alle werkstukjes zijn uniek en enig in hun soort - er kunnen dus GEEN meerdere exemplaren worden besteld. Indien er meerdere exemplaren zijn zoals bv gehaakte bloemetjes wordt dit er duidelijk bij vermeld.  

Alle kaarten worden geleverd met passende enveloppe en zijn verpakt in een doorschijnend zakje.  Het gewicht van de kaart wordt duidelijk vermeld bij de kaart. Het kan zijn dat door gebruikte materialen en opmaak de kaart zwaarder is dan 20 gr. Voor versturen in Nederland betekent dit dus dat er 2 postzegels op moeten met posttarief 1 of eentje met posttarief 2. In ieder Europees land gelden andere postregels. Het overeenstemmende posttarief voor versturen in Nederland en België wordt als hulp vermeld bij iedere kaart.

Bestellingen worden verstuurd met PostNL. Het posttarief wordt achteraf berekend. U krijgt vervolgens een email met het totale bedrag van de bestelling waarna U het kan overmaken. Bestellingen worden pas verstuurd als het bedrag ontvangen is. Het versturen gebeurd op risico van de klant. Indien U meer zekerheid wilt kan het opgestuurd worden met een track & trace nummer. De bijkomende kosten zijn ten laste van de klant. Bestellingen kunnen na afspraak ook worden afgehaald. 

Om persoonlijke redenen heb ik besloten geen maatwerk meer te doen. Uitsluitend artikelen die in de winkel staan kunnen besteld worden. 

Voor de hobbyisten zelf is er ook een 2de hands hoek oa teveel gekocht lint of bloemetjes worden hier aangeboden. Op = op principe ;).

Veel winkelplezier,

Misseke

 

 
Uw ipadres is: 54.158.21.160
Webwinkel Misseke Hobbyhuisje
Copyright © 2017 Webwinkel Misseke's Hobbyhuisje. Powered by Zen Cart